Hidraulika tömlő gyártás

Hidraulika műhelyünk fő tevékenységi köre:

  • Hidraulika tömlő gyártása, javítása (3/16”-2”-ig)
  • Klíma tömlő gyártása, javítása
  • Hidraulika szerelvények forgalmazása
  • Pneumatikai csatlakozók és tömlők forgalmazása
  • Helyszíni kiszállás, mobil présgép használatával

 A hidraulika tömlők gyártásának területén törekedtünk a lehetőségekhez képest maximális kiszolgálásra azzal, hogy a tömlők méretre gyártásához szükséges fittingek, csőcsatlakozók,

elzáró szerelvények választékát növeljük. Jelenleg a fittingek, és csőcsatlakozók területén választékban elmondhatjuk, hogy komoly pozíciót értünk el. Polcainkon megtalálható minden olyan típusú és méretű fitting, - csőcsatlakozó - ami a működő hidraulika területén dolgozó gépeket kiszolgálja. Ezen hidraulikus csatlakozók beszállítói komoly elismert gyártók.

Fő tevékenységünk tehát, hidraulika és klíma tömlők, fittingek, hidraulikus és pneumatikus csatlakozók forgalmazása, ezekből komplett tömlők gyártása, hidraulika és klímatömlők, javítása.

A tömlők gyártása mellett komoly szerepet kap a sérült, hibás hidraulika csövek javítása is. A hidraulikacső javítás komoly szakértelmet igényel, hiszen kollégáinknak felelősséggel meg kell állapítani, hogy a sérült hidraulikacső elemei milyen formában javíthatók, vagy szerelhetők vissza úgy, hogy a javított hidraulika csövek is teljes értékű alkatrészek legyenek, megfeleljenek minden biztonsági követelménynek. Ezen hidraulika csöveket a minőség előtérbe helyezése végett nagy teljesítményű, és minőségi hidraulikus tömlőprésen állítjuk elő.

Elérhetőség

2900 Komárom, Városmajor út 30.
Telefon: 20/387 2584

e-mail: hidraulika@solum.hu
NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek: 07:00-15:30
Szombat, Vasárnap: ZÁRVA